Plura Divisa

Det kommer att finnas stora smarriga laktosfria våfflor som serveras med hemgjord sylt, laktosfri grädde, färska bär och handgjord, närproducerad italiensk glass från daAldo. 

Det finns även ekologisk kaffe/te, pinnglass från daAldo och nyslungad honung o ramslöksalt att köpa i matvagnen. 

I Ateljén finns alster tillverkade från mig. Till exempel praktiska, fina korgar av luffarslöjd, unika 3d-tavlor, NoctiTassels som är en vacker och funktionell reflex, cupulatändare som är perfekta att ha med på utflykten eller till brasan hemma. Där finns också pussel på skräpmonstret som stått på Naturum på Söderåsens nationalpark i sommar, smycken mm.

Även information och chans för anmälning kommer att finnas till höstens kurser i frigörande dans och luffarslöjd. Dessutom när man följa med på guidade turer i nationalparken eller hur man bokar mig till företagets event eller privata tillställningar.

Allt sker i vår trädgård och det finns gott om plats i dessa Coronatider. Här kan man njuta av utsikten mot Söderåsen, se hönsen ströva fritt, kanske klappa katten, ta en meditativ stund i mandalat, kika på binas frenetiska arbete eller bara sitta ner. och ta det lugnt och fika.

Vi finns endast några hundra meter från huvudentrén till Söderåsens nationalpark vid RV13/108 mot Röstånga.

Går att söka på Plura Divisa både i Google maps och iPhone kartor-app.

Obs! Tyvärr ingen toalett för besökare

Tider: Öppettider och/eller tider för aktiviteter:

Trots att Söderåsdagen 2020 ställer in har vi givetvis öppet den 12 september 2020. Välkomna!

Öppettider för dagen 11-17

Adress:
Skäralid 761, 264 53 Ljungbyhed

För frågor kontakta:

Dunja Kalk, telefon 0702322883, dunja.kalk@pluradivisa.se

Languages »