Delta med ditt företag/förening

Klart att du vill vara med på Söderåsdagen!
Anmäl ditt företag/förening att delta på via formuläret!

Är du/ni de vi letar vi efter?

Du är ett företag/förening som är registrerat eller verkar inom det fyra kommunerna Svalöv, Klippan, Åstorp, Bjuv. Du kan som privat person också hålla öppet och ex visa upp din trädgård.

Vi ser gärna att verksamheten handlar om natur, kultur, mat, boende eller aktiviteter. För att kunderna ska hitta till er så behöver ni en hemsida eller Facebooksida. En fördel är om den också finns på engelska. Vi ser gärna att företaget/föreningen är aktivt/vill vara aktivt, och arbetar hållbart och lagligt.

Vad innebär det att delta med ditt företag eller förening?

Det är gratis att medverka på Söderåsdagen – bara att hålla öppet som vanligt eller anordna något extra för att locka besökare. Tanken är att visa upp hur mycket Söderåsen har att erbjuda om vi agerar tillsammans.

De företag/arrangemang som har öppet får kostnadsfritt medverka på Söderåsdagens FB-sida och Instagramsida.

Göra så här: Fyll i anmälningsformuläret längst ned. Sedan när ni vill, posta ett inlägg på FB/Instagram som handlar om vad ni erbjuder på Söderåsdagen och tagga @Söderåsdagen. Vi delar sedan ditt inlägg i våra kanaler.

Att synas på Söderåsdagens hemsida

Få högre rankning i sökmotorerna på din hemsida och nå ut till fler genom att synas på hemsidan www.soderasdagen.se där du får en länk till ditt företag, Facebook och Instagram. Du syns även tydligt i vårt program och kartan på startsidan.

Göra så här: Anmäl dig via formuläret längst ner på denna sidan. För att synas på webbplatsen behöver ni skicka ett mail till info@soderasdagen.se med titel:

”Material till hemsida Söderåsdagen 2022”

med följande information:

  1. En bild: min 1000×1000 px
  2. En titel: namn på er aktivitet/företag
  3. Beskrivning: Text med information om er, ev aktivitet, ev kostnad, ev anmälan.
  4. Tider: Öppettider och/eller tider för aktiviteter
  5. Adress: Adress till företag/aktivitetsplats
  6. GPS koordinater
  7. Kontaktuppgifter som kommer synas på sidan
  8. Länk till er webbplats, Facebooksida och Instagram om ni vill att det ska synas

Anmälningsformulär till Söderåsdagen 2022

GDPR

Din kontaktinformation kommer hanteras säkert hos Söderåsdagens projektgrupp och kommer delas med Kronholm Consulting och Team Albert mtb.

1 + 1 = ?

Languages »